Skip to content Skip to footer
együtt

bármire

képesek vagyunk

A Hello Trails számára a versenyeken túlmutató társadalmi szerepvállalás és a jótékonyság elengedhetetlen elemek. Fontosnak tartjuk, hogy ne csak futóként, hanem a közösség és a társadalom részeként is pozitív hatást gyakoroljunk. Ezért örömmel osztjuk meg veletek, hogy a Hello Pilis Trail és a Hello Balaton Trail versenyeken különleges lehetőséget kínálunk az adományozásra.

A Hello Pilis Trail és a Hello Balaton Trail eseményeken lehetőséget biztosítunk a résztvevők számára, hogy felajánlják az 1000 forintos chipleletétet a célbaérkezéskor. Azok, akik nem kérik vissza a letétet, a felajánlott összeget a Bethesda Gyermekkórház Alapítványának (a Hello Pilis Trail esetén) és a Suhanj! Alapítványnak (a Hello Balaton Trail esetén) ajánlhatják fel.
Ez a kezdeményezés lehetőséget kínál a versenyzőknek, hogy segítsenek és támogassák ezeket a fontos szervezeteket, amelyek értékes munkát végeznek a gyermekek egészségének és jólétének területén. A felajánlott összegek hozzájárulnak az alapítványok tevékenységéhez és segítenek abban, hogy még több gyermek számára biztosítsanak megfelelő egészségügyi ellátást és támogatást.
A Hello Trails számára a jótékonyság és a társadalmi felelősségvállalás nem egy üzleti kötelezettség, hanem az értékrendünk része. Hiszünk abban, hogy a sportnak ereje van a változásra és az adományozás egy módja annak, hogy visszaadjunk a közösségnek, amely támogatott bennünket.
Részese lehetsz te is ennek az inspiráló kezdeményezésnek. Ha részt veszel a Hello Pilis Trail vagy a Hello Balaton Trail versenyeken, fontold meg, hogy felajánlod a chipleletétet a célbaérkezéskor. Ezzel hozzájárulsz a Bethesda Gyermekkórház Alapítvány vagy a Suhanj! Alapítvány önzetlen tevékenységéhez, és általuk olyan gyermekeknek nyújthatsz segítő kezet, akik erre a támogatásra a leginkább rászorulnak.
Az adományozás és a jótékonyság lehetősége, amit a Hello Trails kínál, megmutatja, hogy a sport nem csak a verseny és a személyes eredményekről szól, hanem a közösség és a társadalom támogatásáról is. Légy részese ennek az emelkedett célnak és támogasd a Hello Trails és az alapítványok közös erőfeszítéseit a jobb és egészségesebb jövőért!

Refund Reason

Translate »