Skip to content Skip to footer
Üdvözlünk

a Hello Trails

világában!

A Hello Trails mögött álló Túrafüggő Kft egy olyan rendezvényszervező cég, mely mélyen elkötelezett a környezettudatos és prémium kategóriás terepfutó-versenyek iránt. Célunk, hogy lenyűgöző és felejthetetlen élményt nyújtsunk minden résztvevő számára, miközben odafigyelünk a környezetre és a közösségi felelősségre.

Környezettudatos versenyszervezéssel büszkén hozzuk létre a zero waste élményt. Gondosan tervezzük meg az eseményeket, hogy minimalizáljuk az hulladékot és a környezeti terhelést. Úgy hisszük, hogy a terepfutás öröme és az ökológiai felelősség együtt járhatnak és ezért elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság mellett.
A Hello Trails versenyek igazi prémium kategóriát képviselnek minden téren. A frissítőpontokon a legjobb minőségű italok és ételek várják a résztvevőket, hogy felfrissítsék magukat és feltöltődjenek. A gondosan megtervezett útvonalak pedig garantálják a változatos és lenyűgöző futóélményt. Évekig tartó bejárás és gondos tervezés eredményeként olyan útvonalakat kínálunk, amelyek egyediek és izgalmasak minden terepfutónak.
Az erdők és a természet iránti szeretetünk inspirálta faültetési programunkat. Opcionálisan, a versenyeken érem helyett a résztvevők lehetőséget kapnak, hogy egy fa ültetésével járuljanak hozzá a természet megőrzéséhez. Ezáltal támogatjuk az erdők regenerálódását és hosszú távú fenntarthatóságot. Vagy éppen parkosítunk, pótlunk, mint a Hello Pilis Trailen.
Nem csupán a versenyzésre koncentrálunk, hanem fontosnak tartjuk a jótékonyságot is. Partnerként támogatjuk a Bethesda Gyermekkórházat, így a versenyeken gyűjtéseket szervezünk a kórház javára. Hiszünk abban, hogy a sportnak ereje van a pozitív változásra és örömmel járulunk hozzá a gyermekkórházban folyó értékes munkához.
Végül, de nem utolsósorban, gondoskodunk mind a profi terepfutókról, mind a rekreációs jelleggel sportolókról. Versenyeink változatosak és kihívást jelentőek, hogy minden futónak izgalmas élményben legyen része. Az események és a támogatásunk minden futó számára inspirálóak és motiválóak, függetlenül attól, hogy milyen céllal és szinten sportolnak.

Üdvözlünk a Hello Trails közösségében, ahol a környezettudatos versenyszervezés, a prémium kategória, a gondosan megtervezett útvonalak, a faültetési program, a jótékonyság és a sokszínű futóközösség egyesül. Légy részese egyedülálló és felejthetetlen terepfutó-élményeknek, melyeket a Hello Trails kínál!

Refund Reason

Translate »