Skip to content Skip to footer
érem helyett

faültetési program

is vár versenyeinken

A Hello Trails versenyek valódi kalandot és felejthetetlen élményt nyújtanak a terepfutók számára. De van valami még ennél is különlegesebb az események mögött. Azok, akik lemondanak a verseny érméről, hozzájárulnak egy nagyszerű kezdeményezéshez: a Hello Trails faültetési programjához.
A faültetési program a Hello Trails szerves részét képezi, és kiemelkedő fontosságot tulajdonítunk a környezetünk megőrzésének és szépítésének. Amikor a versenyeken részt vevő futók azt választják, hogy ne kapjanak érmet, hanem 500 forinttal hozzájáruljanak a faültetési programhoz, a fenntartható jövőről is döntenek.
A faültetési programunk célja az erdők és közösségi terek megújítása és a környezetünk zöldítése. Minden 500 forintos adományból egy projekt faültetésére van lehetőség, amely hozzájárul az erdők regenerálódásához és a természetvédelemhez. A faültetés nem csupán az élőhelyek helyreállítását szolgálja, hanem oxigént termel, szén-dioxidot köt meg, így hozzájárul az éghajlatváltozás enyhítéséhez.
A Hello Trails faültetési programjának kulcsfontosságú eleme az önkéntesség és a közösségi összefogás. A versenyeken résztvevőknek lehetőségük van részt venni a faültetési eseményeken, ahol közösen alkothatunk és segíthetünk a zöldítésben. Ez a közös erőfeszítés nem csak a versenyzőket, hanem az egész terepfutó közösséget összehozza és lehetőséget ad a közös cselekvésre a környezeti fenntarthatóság érdekében.
A Hello Trails versenyeken az „Érem helyett” kezdeményezés egyik nagyszerű aspektusa, hogy a futók személyesen is részt vehetnek a faültetési programban. Így láthatják a saját szemükkel, hogyan változik meg a tér és a környezet a kezünk munkájával. Ez erős kötődést teremt a résztvevők és a természet között, valamint inspiráló élményt nyújt mindenki számára.
A Hello Trails faültetési programja a környezettudatosság és a helyi környezet szépítésének szemszögéből kiemelkedő jelentőséggel bír. Azok, akik választják, hogy lemondanak az éremről és támogatják a faültetést, nem csak a versenyzés során tesznek jót a környezetnek, hanem hosszú távon is hozzájárulnak a fenntartható jövőhöz.
Hozz te is létre változást! Csatlakozz a Hello Trails versenyzői közösségéhez és válaszd az „Érem helyett” lehetőséget a faültetési program támogatására. Legyél részese a fenntarthatóságnak és a helyi környezet szépítésének, miközben élvezed a terepfutás izgalmas kalandjait a Hello Trails versenyein.

Refund Reason

Translate »