Hello Dunakanyar

Hello Dunakanyar, avagy itt a négy évszakos kihívás! A Börzsöny, a Pilis és a Visegrádi-hegység lankáin mutatunk be csodálatos erdei ösvényeket, melyeket teljesítve izgalmas kalandokon vehetsz részt. Minden évszakban más tájegységen és más útvonallal, vagy éppen játékkal jelentkezünk, limitált és opcionális díjazással. Ezer év ezernyi emléke vár.

A négy évszak

Tél: a hőmérséklet fagypont alá csökkenésétől a lombhullató növények rügyezéséig és a vándormadarak visszaköltözéséig

12.01-02.28/29

Tavasz: a lombhullató növények rügyezésétől és a vándormadarak visszaköltözésétől a hőmérséklet állandó, tartós felmelegedéséig

03.01-05.31

Nyár: a hőmérséklet állandó, tartós felmelegedésétől a lombhullató növények leveleinek elsárgulásáig és a vándormadarak elköltözéséig

06.01-08.31

Ősz: a lombhullató növények leveleinek elsárgulásától és a vándormadarak elköltözésétől a hőmérséklet fagypont alá csökkenéséig

09.01-11.30

Tematika

A Hello Dunakanyar maga a kaland és a kihívás. Útvonalainkat mindig valamilyen tematikára fűzzük, ezzel bemutatjuk a hegység adott részének legendáit, hőstetteit, vagy történelmi vonatkozásait. Az adott kört bárhonnan indíthatod, nem kötelező a kijelölt rajt-célból, csak tartsd be az útvonalát.

Nem mellesleg összekapcsolunk azokkal a helyi szolgáltatókkal, akik az aktuális útvonal közelében tevékenykednek, ezzel is növelve az élmények és a programok számát.

Távok

A Hello Dunakanyar útvonalai legalább 15, de legfeljebb 35 kilométer hosszúak lesznek. Az ösvények kiválasztásánál igyekszünk a kevésbé jártakat is berajzolni, de természetesen a kedvelt, jól ismert szakaszok is benne lesznek a repertoárban. Továbbá találkozhatsz majd a Labirintus bizonyos etapjaival is.

Költségek

A Hello Dunakanyar kaland és kihívás ingyenes, hiszen az a célja, hogy bemutassa a térség szépségeit és mozgásra inspiráljon. Azonban minden évszak publikációjának támogathatod az elkészültét. Nem csak a teljesítést, a támogatást is köszönjük!

Mindemellett az első körünk útvonalának a teljesítéséért a készlet erejéig lehetőséged van bezsebelni az egyedi érmet.

Érem (a Bölcső-hegyi körre)

  • Örök emlék
  • Egyedi, azaz minden évszakban változik
  • Limitált, mindössze 200 darabot készítünk
  • Nagyobb, mint bármelyik eddigi érmünk
  • A díja tartalmazza a szállítás költségeit is
  • Hozzájárulsz az újabb útvonalak felkutatásához és bemutatásához

Támogatás

  • Kifejezed az elégedettséged az adott útvonallal kapcsolatban
  • Hozzájárulsz az újabb útvonalak felkutatásához és bemutatásához
  • Értéket teremtesz

Kalandok

Támogatónk

facebook
play
instagram
youtube
Translate »