B!OG

Nyúlcipőbolt Börzsöny Trail M 2022

A terepfutóversenyek közül a Nyúlcipőbolt Börzsöny Trail az, melyen a legtöbbet vettem részt. Nem csupán a hegységet kedvelem, hanem magát a rendező Terepfutás.hu-t is. Ráadásul mióta új a rendezvény bázisa, kifejezetten jól lehet bandázni a célban. 

Hello Vörös-kő Trail versenyinformációk

Ebben az útmutatóban találsz minden lényeges információt a Hello Vörös-kő Trail vonatkozásában. Olvasd el figyelmesen, s ha kérdésed marad, keress minket bátran a hello@trails.hu e-mail címen. Az összegzés 2022 július 10-re aktualizált.

Triton Trail 2022

Nagyon kedveljük a bort, a terepfutást, ezért a Triton Trail 2022-es csapatversenyén a Borbíróság három fős serege vágott neki a rengetegnek. 

Garmin WTF Sztendre 2022

A Skanzen mellől, ebben a formában utoljára rendezett Garmin WTF Sztendre aszfalt M távját próbáltam ki.

Jakus Béla: lételemem a sport

A magyar kajak-kenu sikeres alakja, a terepfutás egyik meghatározó és felkészült edzője, Jakus Béla mesélt az edzéselveiről, sportos életmódjáról és többek között a COVID utáni visszatérésről.  A 90-es évek végén a maratoni kajak-kenu egyik meghatározó alakja voltál. Azóta milyen szerepet tölt be a világbajnoki érmek teljes kollekcióját is jelentő sport az életedben? Valóban, a 90-es [...]

Happy New Trail 2022

A Happy New Trail egy kiváló évindító futórendezvény a Budai-hegységben, ahol már az esztendő első napján szeretett sportunkat, a terepfutást űzhetjük. 

A Bölcső-hegy legendáinak nyomában

Első kihívásunk során megcsodálhatod a Holdvilág-árok káprázatos szurdokvilágát, a Sikáros megkopaszodott fái között jelzetlen ösvényeken járhatsz. Lehullott falevelek sűrűjében megismerheted a szentendrei tömeggyilkosság szomorú részleteit, vagy akár kortyolhatsz a Lajos-forrás vízéből. Sőt, körbetekinthetsz a Bölcső-hegy új kilátájóból. Azoknak ajánljuk, akik semmilyen téli kalandtól nem riadnak meg. Ők a Bölcső-hegy legendáinak nyomában kalandozhatnak. 

Losonc Timi a Körről és a Vipaváról

Ha Losonc Timi nevével találkozunk a terepfutással kapcsolatban, egy mindig vidám, mosolygó, céltudatos lány arca ugrik be valamennyiünk számára. Ráadásul ebben az esztendőben a Salomon 24h Vertical Challenge és a börzsönyi Kör után a szlovén Ultra Trail Vipava Valley 160 kilométeres távját is behúzta, nem is akárhogy. Terepfüggők, fogadjátok szeretettel az interjút Timivel!

WTF Buda 2021

Első bálozóknét szégyenteljes állapotban vágtam neki a WTF Buda 2021-es terep M-es távjának, ami legfőképp a rossz alvásomnak és a reggeli tortúráim felborulásának volt köszönhető. Ezzel együtt marha jót futottam a szenzációsan szép erdőben. 

CAT S42 H+ teszt

Korábban már két CAT készüléket teszteltünk a Túrablogon, s most egy CAT S42 H+ is a karmaink közé került, hogy futás közben csekkolhassuk, mit bír a szolídabb strapatelefon. 

facebook
play
instagram
youtube
Translate »