B!OG

Jakus Béla: lételemem a sport

A magyar kajak-kenu sikeres alakja, a terepfutás egyik meghatározó és felkészült edzője, Jakus Béla mesélt az edzéselveiről, sportos életmódjáról és többek között a COVID utáni visszatérésről.  A 90-es évek végén a maratoni kajak-kenu egyik meghatározó alakja voltál. Azóta milyen szerepet tölt be a világbajnoki érmek teljes kollekcióját is jelentő sport az életedben? Valóban, a 90-es [...]

Happy New Trail 2022

A Happy New Trail egy kiváló évindító futórendezvény a Budai-hegységben, ahol már az esztendő első napján szeretett sportunkat, a terepfutást űzhetjük. 

A Bölcső-hegy legendáinak nyomában

Első kihívásunk során megcsodálhatod a Holdvilág-árok káprázatos szurdokvilágát, a Sikáros megkopaszodott fái között jelzetlen ösvényeken járhatsz. Lehullott falevelek sűrűjében megismerheted a szentendrei tömeggyilkosság szomorú részleteit, vagy akár kortyolhatsz a Lajos-forrás vízéből. Sőt, körbetekinthetsz a Bölcső-hegy új kilátájóból. Azoknak ajánljuk, akik semmilyen téli kalandtól nem riadnak meg. Ők a Bölcső-hegy legendáinak nyomában kalandozhatnak. 

Losonc Timi a Körről és a Vipaváról

Ha Losonc Timi nevével találkozunk a terepfutással kapcsolatban, egy mindig vidám, mosolygó, céltudatos lány arca ugrik be valamennyiünk számára. Ráadásul ebben az esztendőben a Salomon 24h Vertical Challenge és a börzsönyi Kör után a szlovén Ultra Trail Vipava Valley 160 kilométeres távját is behúzta, nem is akárhogy. Terepfüggők, fogadjátok szeretettel az interjút Timivel!

WTF Buda 2021

Első bálozóknét szégyenteljes állapotban vágtam neki a WTF Buda 2021-es terep M-es távjának, ami legfőképp a rossz alvásomnak és a reggeli tortúráim felborulásának volt köszönhető. Ezzel együtt marha jót futottam a szenzációsan szép erdőben. 

CAT S42 H+ teszt

Korábban már két CAT készüléket teszteltünk a Túrablogon, s most egy CAT S42 H+ is a karmaink közé került, hogy futás közben csekkolhassuk, mit bír a szolídabb strapatelefon. 

Budai Trail nyár 2021

A Budai Trail nyár új verziójára VIP-meghívót kaptam Csanyától, amit egyszerűen nem lehetett nem elfogadni. Több okból is, de ha a versenyzésnél maradunk, akkor a rutinszerzés és a további fejlődés érdekében a Terepfutás.hu és a Nyúlcipőbolt sorozata optimálisnak ígérkezett.

Hello Trails-egyenleg

Új kényelmi funkcióval rukkolunk elő, hiszen itt a Hello Trails-egyenleg! Ez egy virtuális számla, amit előre feltölthetsz, vagy éppen átvezethettek egymás között tetszőleges összeget. Sőt, versenynevezés lemondásakor is kérheted az egyenlegen történő vezetést. 

Hello Pilis Trail English informations

Actual in 2021.10.30 In this page, we summarize the most important informations about the Hello Pilis Trail. Please indicate your participation in our Facebook event so everyone can see you run in this trail race. Race center Leányfalu, village house (2016 Leányfalu, Móricz Zsigmond út 124). If you type Hello Pilis Trail into Google Route […]

Szavanna Trail 2021

Az, hogy újra versenyezhetek, kifefejezetten nagy motivációt jelentett, így tök egyértelmű volt, hogy belevágok a Szavanna Trail 2021-es forró nyári kihívásába. 

facebook
play
instagram
youtube