Hello Vörös-kő Trail versenyinformációk

Ebben az útmutatóban találsz minden lényeges információt a Hello Vörös-kő Trail vonatkozásában. Olvasd el figyelmesen, s ha kérdésed marad, keress minket bátran a hello@trails.hu e-mail címen. Az összegzés 2022 július 10-re aktualizált. 

RAJTCSOMAGÁTVÉTEL

A rajtok előtti bázis Leányfalu Faluházának nagytermében lesz. Az ajtón ha belépsz, elhaladsz az iroda és egy beugró rész mellett, majd az első ajtón balra menj be. Ennek a végén, a színpad előtt osztjuk a rajtcsomagokat és vesszük át a leadandó táskákat.

Írd be a Google téképbe a Hello Pilis Trailt, s ide fog navigálni. Ezt már a Waze is ismeri. A cím: 2016 Leányfalu, Móricz Zsigmond út 124. A helyszín az Erkel Ferenc utca és a Pócsmegyeri rév megállók között féltávon található, ha busszal jönnél.

A Hello Vörös-kő Trail rajtcsomagjait 8 órától 10:45-ig veheted át fényképes igazolványod bemutatásával. Tökéletes, ha a telefonod van, hiszen a működőképes telefon is a kötelező felszerelés része, mint a minimum fél literes kulacs, pohár, tartály, stb. További kötelező elem az 1000 forintos bankjegy, mint chipletét. Nem tudunk pénzt váltani, csak az ezrest fogadjuk el. Tényleg csak azt.

A folyosó másik oldalán találsz férfi és női öltözőt, picit hátrébb az épületben pedig mosdókat. Hasonlók az emeleten is vannak kialakítva, ha lent tömeg lenne.

PARKOLÁS

A faluház előtt a 11-es úton nem lesz lehetőség parkolni, mert azt fenntartjuk a mentőnek, a rendőrségnek, a polgárőrségnek és a rajtok miatt szükséges a terület is. A szemközti MOL-kúton sem szabályos a parkolás.

Akkor mégis hol? A Petőfi sétányon, mely a Duna partján található rengeteg parkolóhellyel. Innen csak keveset kell sétálni a versenyközpontba. Esetleg a strandnál, ahol a verseny utáni ellátás és termálfürdőzés lesz.

RAJT & KÖTELEZŐ FELSZERELÉS

A Hello Vörös-kő Trail 11 órkor rajtol a faluház elől, a kordonok által közrezárt molinózott sávból.

Arcképes igazolvány (saját)

Üzemképes telefon (végig)

5 dl űrtartalmú kulacs/pohár/ivózsák

BEFUTÓZÓNA

A befutózóna ezúttal a Gyulai Pál utca végén lesz kialakítva a járdán, ahol a piros sáv jelzés is vezet. Csináltunk rá a Google térképen bejegyzést, nézd meg. A strandra, ahol a táskád, az öltöződ, az ételed és a medencéid várnak, a lámpánál tudsz majd átkelni.

Lesz felállítva sátor, az út felöli részre helyezünk ki kordont és a mentő is itt fog depózni. A sátornál lesz végfrissítés. A gyalogosforgalmat nem zárjuk le, ügyelj majd rájuk te is, ahogy ők rád.

STRAND

A strand belépőjét tartalmazza a Hello Vörös-kő Trail nevezési díja. Ezért mindenképpen hozz magaddal fürdőruhát, törölközőt, papucsot és használd ki ezt a lehetőséget. Persze előtte tusolj le. Ide zöld karszalaggal juthatsz be, amit a főút felöli bejáraton csekkolunk, s a befutózónában adunk át.

A strandon fogod tudni átvenni a csomagodat, itt szolgálja fel az Útonálló az ételt, s az eredményhirdetések is itt lesznek. Plusz ételt 2000 forintért, strandbelépőt a hozzátartozóknak 1500 forintért vásárolhatsz. Megteheted ezt a Faluházban reggel (csak készpénz), vagy előzetesen online ide kattintva (csak bankkártya).

A strandot 2022-ben felújítják, hogy a 2023-as versenyen már te is csodálatos körülmények között pihenhess. Ezért közvetlenül a célterületünk mellett a konténerekben lesz lehetőséged öltözni, tusolni, mosdóba menni. A strand másik végében van egy plusz öltöző is, ha ez nem tetszene. Nem csak mi leszünk a strandon, ezért légy türelemmel, ha bárhol várni kell.

facebook
play
instagram
youtube
Translate »