Hello Trails-egyenleg

Új kényelmi funkcióval rukkolunk elő, hiszen itt a Hello Trails-egyenleg! Ez egy virtuális számla, amit előre feltölthetsz, vagy éppen átvezethettek egymás között tetszőleges összeget. Sőt, versenynevezés lemondásakor is kérheted az egyenlegen történő vezetést. 

Az első fontos lépés a Hello Trails-egyenleg használatához, hogy regisztrálsz a Hello Trails weboldalára. Így tudjuk tárolni és hozzád kapcsolni az összeget. A feltöltéshez a bejelentkezés is nélkülözhetetlen.

FELTÖLTÉS

A menüsor jobb szélén, a profilra, vagy ide kattintva éred el azt a felületet, ami a fiókoddal kapcsolatos.

A profilod bal oldalán válaszd ki a Hello Trails-egyenleg menüpontot, vagy kattints ide.

Ezen aloldal megnyitásakor látod a rendelkezésre álló kereted. Innen indíthatsz feltöltést bankkártyás fizetéssel, átvezetést egy másik számlára az egyenlegről, valamint eléred korábbi tranzakcióidat is.

A feltöltés roppant egyszerű. Kattints + karakterrel és a feltöltés szóval ellátott fülre. Meg kell adnod a feltölteni kívánt összeget forintban, majd a tovább gombra klikkelve máris a fizetéshez érkeztél. A számlázási adatok ellenőrzését követően a szokásos jogi procedúrával kapcsolatos négyzetek elfogadására kerül sor, majd a Simple Pay zárja a befizetést.

A sikeres fizetést követően automatikusan küldjük a számlát, a feltöltés tényét visszaigazoló e-mailt, miközben a Hello Trails-egyenleg mellett a befizetett összeg is megjelenik.

ÁTVEZETÉS

Az átutalás fülre kattintva tudsz átvezetni más részére tetszőleges összeget. Add meg acímzett pontos e-mail címét, klikkelj rá a listában, majd írd be eggyel lejjebb az összeget. Van arra is lehetőséged, hogy röviden üzenj, vagy megjegyzést fűzz a tranzakcióhoz. Az átutalás a kedvezményezettnek gombbal zárul a művelet.

Minden korábbi tranzakció látható a harmadik fülre kattintva, mely értelemszerűen a tranzakciók névre hallgat.

Hello Trails-egyenleg
facebook
play
instagram
youtube
Translate »