Frissítők és felszerelések tesztnapja

Augusztus kilencedikén vasárnap a Pilis- és a Visegrádi-hegység területén tesztnapot hirdet a Hello Trails Magyarország, hogy felmérje, milyen frissítést szeretnének a hazai terepfutók a versenyeken. Ez nem minden, ugyanis felszerelések tesztelésére is lehetőséget biztosítunk. 

2020 augusztus 9. vasárnap 09:00, Lajosforrás

FRISSÍTŐÁLLOMÁS

A Visegrádi-hegység egyik legbővízűbb forrása a Szentendre külterületén található Lajos-forrás. A Bölcső-hegy 587 méteres csúcsának árnyékában megbúvó legendákkal is átitatott környék frekventált kirándulóhely, s a számos jelzett turistaútnak köszönhetően rendkívül jó futóköröket teljesíthetünk innen.

Szomszédságában alakítjuk ki frissítőállomásunkat, melyet a Hello Trails.hu és a futocipoteszt.hu látványelemeiről biztosan fel fogsz ismerni. Megközelítése kerékpárral, futva, vagy autóval lehetséges Szentendre és Dömörkapu irányából. Az autóval érkezőknek jó hír, hogy már minőségileg nem a legjobb, de erdészeti út vezet a Jóvíz-dűlő irányába.

Frissítőink között megtalálható lesz minden, ami a futóversenyeken általában felvetődik, de némi extrával, újdonsággal mi is készülünk. Aszalványok, sajt, ubi, csoki, édes, sós termékek, több ízben üdítő, gélek, tabletták és izotóniás ital is a rendelkezésetekre áll majd.

Ez egy olyan gasztrofutás Hello Trails-módra! 

PÁLYAADATOK

A Lajos, az Ikrek és a Sikáros (9,61 km, 363 méter szint) 09:00-19:00 – 10 fő – 1 frissítőpont

Négy kört (38,4 km, 1452 D+) kérjük, hogy teljesíts, miközben véleményt formálsz az ellátásról, a tesztelt felszerelésről.

Útvonal: Lajos-forrás -> Csivári elágazás -> Lom-hegyi-nyereg -> Tölgyikrek -> Sikárosi-rét -> Bükkös-patak -> Kármán-forrás -> Lajos-forrás

JELENTKEZÉS

Az eseményre a jelentkezés kötelező előregisztrációhoz kötött az ezen a linken elérhető felületen. 2020 július 22 szerda 21 óra és 2020 július 31 péntek 21 óra között.  Az eseményen 10 fő vehet részt. Öt férfi és öt nő. A jelentkezők közül egy nő és egy férfi a Hello Trails, míg további egy-egy fő a Futócipőteszt.hu meghívottja. A további rendelkezésre álló helyeket sorsolással döntjük el.

Az eseményen részt vevőknek a frissítést biztosítjuk, más egyéb, mint például díjazás nem lesz.

Információ: Tolnai Balázs (hello@trails.hu)

PÁLYAVIDEÓ

facebook
play
instagram
youtube
Translate »